Ünye Belediye Konservatuarı eğitime başladı

Ordu'nun Ünye Belediye Konservatuarı'nda eğitim başladı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, belediye olarak rutin belediyecilik hizmetleri

Ordu'nun Ünye Belediye Konservatuarı'nda eğitim başladı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, belediye olarak rutin belediyecilik hizmetleri dışında her yaş grubu insanlara çok çeşitli eğitim kursları açmayı bir sorumluluk edindiklerini söyledi. Arpacıoğlu, "Bugüne kadar sanat adına insanların kabiliyetlerini ortaya koymak adına büyük gayret verdik. Bugün siz değerli arkadaşlarım, siz değerli kardeşlerim, kabiliyetlerinize göre çok değerli hocalarımın nezaretinde arzu ettiğiniz gibi bir enstrüman çalma başarısını bu kursun sonunda elde edeceksiniz. Hepiniz iyi yetiştirilmeye layık gençlersiniz anne, baba ve okulun dışında yalnız olmadığınızı lütfen bilin biz Ünye Belediyesi olarak yanınızdayız." dedi.

Program, açılış konuşmasının ardından kokteyl, Arif Deryal ve ekibinin müzik şöleniyle devam etti. Arif Deryal'ın yorumu ve müziğiyle öğrenciler coşkulu anlar yaşadı. Müziğin ritmine ayak uyduran gençler, Başkan Arpacıoğlu'nu halkanın içine alarak, kendisine oyun oynattı.

Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen törene Başkan Ahmet Arpacıoğlu, başkan yardımcıları, konservatuar öğretmenleri, öğrenciler ve aileler katıldı.