Atakum Belediyesi, OKA'ya 4 proje ile katılacak

Atakum Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından düzenlenen destek programına 4 proje ile katılacak.

Samsun'un Atakum Belediye

Atakum Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından düzenlenen destek programına 4 proje ile katılacak.

Samsun'un Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, OKA destek programına belediye olarak üç, ayrıca büyükşehir belediyesi ile de ortak bir projeye katılmak üzere toplamda 4 proje ile katılacaklarını söyledi.

OKA'nın Orta Karadeniz'de turizme yönelik vereceği kredi için kendilerinin

de biri ortak olmak üzere 4 proje ile kredi almaya çalışacaklarını belirten Burma, "OKA tarafından yürütülmekte olan küçük ölçekli altyapı geliştirme, kültürel, turistik değerleri ve ekolojik dengeleri koruma ve iyileştirme mali destek programı kapsamında Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa düzenlediğimiz sahil düzenlemesi projesi haricinde, kendimiz de Çakırlar Korusu Piknik Alanı Düzenlemesi, Altınkum Kültür ve Turizm Tesisleri ve Engelliler Parkı ve Sosyal Tesisleri projeleri ile katılacağız. Hepsi birbirinden değerli ve iddialı olan projelerimizin başarılı bulunacağına ve kredi alacağına inanıyorum." dedi.

Bu üç projeyi yapmayı çok istediğini bu nedenle kredi alınamaması halinde bile kendi imkânları ile mutlaka gerçekleştireceklerini kaydeden Burma, "OKA'dan kredi alabilirsek bu projelerimizin yürütülmesi için itici bir güç olur. Ancak kredi alamazsak bile bu üç projeyi ben kendi imkânlarımla tamamlayarak Atakumlu ve bölge halkının hizmetine sunacağım. Bu konuda kararlıyım. Önümüzdeki yıldan itibaren projelerimizi hayata geçireceğiz." şeklinde konuştu.