Ak Parti Han İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Eskişehir, AK Parti İl Teşkilatı tarafından ilçelerde teşkilat çalışmaları ve karşılık fikir alışverişinde bulunmak amacı ile yapılan İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Han İlçesi ile devam etti.

Ak Parti Han İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Han İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na AK Parti İl Başkanı Salih Koca, İl Milletvekili E. Nedim Öztürk, Han Belediye Başkanı Mustafa Pekak, Han İlçe Başkanı İdris Öztürk il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldılar.
Toplantıda AK Parti Eskişehir Milletvekili E. Nedim Öztürk, hükümet çalışmalarına değinerek, "Hükümet olarak bizler bir an bile boş durmuyoruz. İçte ve dışta ülkemizin ve halkımızın itibarını yükseltmek için başta Başbakanımız olmak üzere hep birlikte çalışıyoruz. Artık gerek bölgemizde gerekse dünyada siyaseti belirleyen, yön veren olmazsa olmaz ülkelerindeniz. Ekonomisi ile de dünyaya örnek olmuş bir ülke konumundayız. Daha önce bir kitapla yıkılan Türk ekonomisi AK Parti hükümeti döneminde ise, Dünyadaki ekonomik krize rağmen dim dik ayakta durmayı başarabilmiştir. bu Başbakanımız sayesinde olmuştur, bizlerin çalışması sayesinde olmuştur ve elbette ki sizlerin bize gösterdiği teveccüh sayesinde olmuştur" dedi.
AK Parti Han İlçe Binasında yapılan toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Salih Koca, 12 Eylül'de gerçekleştirilen Referandumda büyük gayretlerinden dolayı teşkilat mensuplarını kutladı. Koca, toplantıda konuşmalarına şöyle devam etti; " AK Parti'nin kuruluş gayesi vatanımıza milletimize hizmet etmekti. Adaleti sağlamaktı ve kalkınmayı sağlamaktı. Bu anlamda AK Parti iktidarı, Eskişehir'de çok ciddi kalkınma hamlelerine imza attı. Eskişehir'de AK Parti olarak; tarım alanında, milli eğitim alanında, sağlık alanında, ulaştırma alanında çok ciddi hamleler yapıldı. Her şeyden önce Eskişehirimiz, tüm ilçelerine kara yolları ile bağlandı. Sekiz yıl önce suyumuz yok bize su getirin. Yolumuza yok bize yol getirin yakarışları artık son bulmuş bunun yerine köylerimiz kaldırım taşı, kanalizasyon ve oyun grupları istemektedirler. İşte AK Parti hükümeti ile birlikte köylümüzün bile öncelikleri değişmiş oldu" şeklinde konuştu.