Eğlencenin merkezi Avrupa yakası olacak

Yeni yıl kutlamaları için hala bir planınız yoksa Taksim Meydanı ve Nişantaşı sizleri bekliyor

Yeni yıl kutlamalarına saatler kala sokak partilerinin adresleride belli oldu. Avrupa yakasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Taksim Meydanı'nda DJ performansı için sahne kurup lazer şova hazırlanırken, kırmızı halılar döşenen Nişantaşı ise çılgın bir partiyle yeni yıla merhaba diyecek.

Anadolu yakasında ise önceki yıla kadar gelenekselleşşen kutlamalar yapılmayacak işte Taksim ve Nişantaşı'nda yapılacak kutlamaların programları.

TAKSİM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yılbaşı kutlamaları kapsamında İstanbul'un en önemli merkezi olan ve yılbaşı eğlencelerinin yoğun olarak yaşandığı Taksim Meydanını LED ışıklandırmalar ile süsledi.

Halkın güvenli ve sorunsuz bir şekilde yeni yıla girmesi için alınan bir dizi önlemin yanında 31 Aralık Cuma akşamı Taksim Meydanı'nda DJ performansının gerçekleştirileceği bir sahne kurularak müzikler eşliğinde eğlenceli bir program yapılacak.

Aynı zamanda ışık ve lazer şovları ile Taksim Meydanı rengârenk bir görüntüye bürünecek. Saat tam 24:00'da gerçekleştirilecek havai fişek gösterisiyle İstanbullular 2011'e eğlenceli bir şekilde girecek.



Kaynak: Habertürk