Ak Parti'den Yeni Yıl Mesajları

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekili Yaşar Karayel ile Ahmet Öksüzkaya ile İl Başkanı Ömer Dengiz, yeni yıl mesajı yayınladı.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, 2011 yılının tüm Kayseri halkına hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Kayseri 2010 yılında bir çok başarılı hizmete imza attı. Köydes projesi ile İlçelerimizde ve köylerimizde bir çok ilki yaşadık. İnşallah bundan sonrada insanımızın hayat standartlarını yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız. 2011 yılı ayrıca Ülkemiz için çok önemli olan genel seçimlere de tanıklık edecek. Kayserili vatandaşlarımızın yapılan hizmetleri yakından takip ettiğini biliyoruz ve bu hizmetlerin karşılığını da genel seçimlerde sandığa yansıtacağı kanaatindeyim. 2011 yılı ve takip edecek yılların Türkiye'nin kaderini belirleyecek yıllar olduğuna inanıyorum. İnsanlarımız kendine yakışan hizmetlere kavuşacak dünya genelinde olması gereken yerlere gelecek. Standartlar yükseldikçe insanlarımız huzura kavuşacak ve çevremizde yüzleri insanlar göreceğiz. 2011 yılının yüzleri gülen insanların çoğalan bir yıl olması dileklerimle" ifadelerini kullandı.
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, 2010 yılının Kayseri açısından yatırımların "şaha kalktığı" bir yıl olduğunu vurgulayarak, "Şehrimiz yapılan bir çok dev proje ile artık dünya markası haline gelmiştir. Kayseri artık kendi kabına sığmayan ve yeniliklere açık bir şehir haline gelmiştir. Yapılan işler artık rutin hale gelmiş ve her zaman daha fazlasını ister olmuştur. Bizler AK Parti hükümeti olarak bu değişim ve gelişimi tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de de görmekteyiz ve buna göre çalışmalar yapıyoruz. 2011 yılı Kayseri için projelerin yarışacağı ve mevcut çalışmaların bitirileceği bir yıl olacak" dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise, AK Parti iktidarı olarak bir çok ilkeye imza attıklarını belirterek, "Kayseri'de bu değerli hizmetlerden kendine düşen payı aldı. Daha iyisini ve güzelini yapmak için daha çok çalışmamış gerekiyor. Amacımız 2011 yılında da yeni projeler üretmek ve Kayseri halkına yakışır başarılara imza atmak. Tabi ki bu halkımızın destekleri sayesinde olacak. İnsanlarımızdan aldığımız desteklerle yeni yılda da başarılı çalışmalar yapacağımız kanaatiyle tekrar Kayseri halkının yeni yılını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya da, yeni yıl mesajında şu ifadelerini kullandı:
"Değerli Kayserililer 2010 yılını geride bırakarak yepyeni bir yıl olan 2011 yılına giriyoruz. 2010 yılının bir değerlendirmesini yapacak olursak eğitim, sağlık ulaşım gibi hizmetlerde çağ atladığımızı söylemem gerekir. İlçelerimiz yapılan çalışmalarla modern bir yapıya büründü. Kayseri artık örnek alınan bir şehir haline geldi. 2011 ise yapılacak olan Anayasa değişikleriyle Türkiye'nin kabuk değiştireceği bir yıl olacak. Yapılan anketlerde de görülüyor ki vatandaşlarımızın büyük bir bölümü AK Parti hükümetinin icraatlarından memnun. Bu memnuniyetin devamı da bizlerin elinde. El birliğiyle toplumun tüm kesimleriyle birlik beraberlik içerisinde çalışarak en iyiye en güzele ulaşmaya çalışacağız. Daha mutlu ve güzel yarınlar dileğiyle 2011 yılının tüm yurdumuza ve Kayserimize hayırlar getirmesini diliyorum."
AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, "Bizler AK Parti İl Teşkilatı olarak 2011 yılının da olumlu geçmesini sağlamak amacıyla Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu unutmadan birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız ve şehrimizi daha ileri götürmenin hesaplarını yapacağız. Halkımızın verdiği destek ile çalışacak ve insanlarımızın güvenine layık olmaya çalışacağız. 2010 yılını geride bırakırken 2011 yılının ülkemiz ve Kayseri için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.