'Türkiye'yi Karıştıran Olaylara Karşı Tutumumuz Belli'

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye'yi karıştıran olaylara karşı gerekli tutumu sergileyeceklerini söyledi.

'Türkiye'yi Karıştıran Olaylara Karşı Tutumumuz Belli'
AK Parti Yenice Beldesi Gençlik Kollarının 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı dün akşam Yenice Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısında, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Genel Meclis Üyeleri İ.Tarık Şimşek, Belediye Meclis Üyesi Refika Kasapoğlu, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda partililer katıldı. Genel Kurul gündeminin görüşülmesinin ardından tek liste ile seçime gidildi. Yapılan seçim sonucunda üyelerin oy birliği ile Fuat Ceylan yeniden AK Parti Yenice Beldesi Gençlik Kolları Başkanlığı'na getirildi.
Ceylan, Yenice Gençlik Kollarına Başkan olarak 3 yıldır görev yaptığını belirterek, "Bundan sonra da ülkemize ve beldemiz faydalı hizmetler yapmak için elimizden geleni yapacağımıza yönetim kurulu ve kendi adıma söz veriyorum" dedi.
AK Parti'nin gençliğe önem veren bir parti olduğunu ifade eden AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Arda, "Gençleri ülke yönetiminde ve üretiminde en önlerde tutan bir parti. Partilerin gençlik organlarını siyasi partilerin bekleme odası olarak görmeyen bir siyasi parti" diye konuştu.
İnegöl'ün 4 beldesi ve 91 köye sahip olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Nüfusu itibariyle de Türkiye'deki birçok ilçeden daha büyük bir belde. Nüfusu 5 binden fazla olan beldelerde zaten kongre yapılıyor. Zaten Bursa'da bakılırsa nüfusu 5 bin fazla olan 2 belde var. Yenice küçük bir İnegöl gibi. AK Parti birçok ilkleri başardığı gibi bu konuda da ilki başardı. Ben 33 yaşında Belediye Başkanı oldum. Her arkadaşımıza burada görev düştüğünü belirtmek istiyorum. Burada elde edilen başarılar asla kişisel başarılar değildir. Hepimiz bir bütünün parçalarıyız. Tek başımıza hiçbir şeyi ifade etmiyoruz. Ama biz bütün olduğumuzda değerliyiz. Tabi biz Recep Tayyip Erdoğan gibi adamın genel başkanlığında ve başbakanlığında bir ülkede yaşıyoruz. Bundan da büyük gurur duyuyoruz. Bu ahengi ve uyumu ne kadar iyi sağlayabilirsek, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle işte o zaman gerçek manada başarıyı ortaya çıkarırız" şeklinde konuştu.
Siyasetten uzak kalmanın mümkün olmadığını belirten AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Kılıç, "AK Parti gençliği olarak bizler eleştirmek için değil, değiştirmek için çıktığımız yolda gençliğimizin enerjisini sosyal faydaya dönüştürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.
Bazı siyasi partilerin gençlik kollarının ilçe divan toplantılarını bile yapamadığını belirten AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, "AK Partinin son 8 yıldır iktidarında her gün yeni bir sayfa açılıyor. Yeni bir problemin üzerine gidiyoruz. Toplumun beklentilerine her gün yeni boyutlar ekleyerek çözüm üretmeye devam ediyoruz. Bir buçuk yılda eskiyen koalisyon dönemleri artık yok olmaktadır. Son günlerde üniversitelerde bir hareketlilik var. Yumurta atıyorlar, bazı saldırılar var. Başbakanımız rektörlerle toplantı yapıyor. Olayı karıştırmaya yönelik bir takım hareketler var. Bizim yaş grubumuz, 80 ihtilalındaki öğrencileri biliyor. Bizzat yaşadık ve gençlerimizin bir hiç uğruna öldüğünü biliyoruz. Bir profesöre yüzlerce yumurta atılıyor. Protesto için bir tane atarsın ama bu yüzlerce yumurta neden atılıyor. Onlarda tam bir bozgunculuk, öğrencilikle alakası olmayan bir tavır bulunuyor. Türkiye'yi karıştıran bu tür olaylar karşısında gerekli duruşu göstereceğiz. Türkiye'nin 2023 hedefini çok rahatlıkla tutturacağını ve genç nüfusumuzun Türkiye'nin geleceğine büyük ivme kazandıracağına yürekten inanıyoruz" dedi.