Milli Eğitim Bakanı Nimet Bakan Çubukçu'ya Teşekkür Ziyareti

AK Parti Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, İsmail Hakkı Biçer, AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci ve Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'yu makamında ziyaret ettiler

AK Parti Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, İsmail Hakkı Biçer, AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci ve Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'yu makamında ziyaret ettiler.
Milli Eğtim Bakanı Nimet Çubukcu'nun makamında gerçekleşen görüşmede, Kütahya'nın eğitim sorunları genel başlıklar halinde değerlendirildiği, yeni açılan Fen Liseleri ve Anadolu öğretmen Liselerinin eksik olan fiziki altyapıları ve okul binalarının yapılması hususlarının görüşüldüğü bildirildi.
Ziyaret sonrası AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci açıklama yaptı. Demirci, "İlçemizde 2010â€"2011 yılında eğitim ve öğretime başlayan Anadolu Öğretmen Lisesi için Sayın Milli Eğitim Bakanımız Nimet Çubukçu'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Anadolu öğretmen Lisesi Öğrencilerinin daha iyi şartlarda görebilmeleri için yeni okul binası talebimizi sayın bakanımıza ilettik. Bunun yanı sıra İlçemizde faaliyet gösteren tüm eğitim kurumlarının eksikleri ve genel anlamda bakanımıza bilgi verdik. İlçemizin eğitim çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayan Milletvekillerimiz Hasan Fehmi Kinay'a, İsmail Hakkı Biçer'e teşekkür ederim. Kütahya'daki eğitim konusunda desteklerini esirgemeyen Bakanımız Nimet Çubukçu'ya, Müsteşar Esengül Çivelek'e ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Muhammed Şahinkaya'ya teşekkür ederim" dedi.