Asker uğurlamadan dönen gençler kaza yaptı

İzmir'de asker uğurlamadan dönen gençlerin bulunduğu otomobil, arızalandığı için yol kenarına park edilmiş başka bir otomobile çarparak takla attı. Üç

İzmir'de asker uğurlamadan dönen gençlerin bulunduğu otomobil, arızalandığı için yol kenarına park edilmiş başka bir otomobile çarparak takla attı. Üç genç yaralanırken otomobil hurdaya döndü.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Yeşildere yolu son durak yakınlarında meydana geldi. Yalçın Vural (21) idaresindeki 35 HBY 01 plakalı otomobil, Gaziemir istikametine gittiği sırada arızalandı. Vural, yolun sağına park ederek tamirci aramaya gitti. Bu sırada İzmir Şehirlerarası Otogarı'ndan asker uğurlamadan dönen Yakup Zehir'in (18) kullandığı 35 U 5517 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hızla park halindeki arızalı arabaya çarptı. Savrulan ve takla atan otomobilde bulunan sürücü Zehir, C.A. (14) ve Muttalip Tellum (18) yaralandı. Otomobilin Tellum'un babasına ait olduğu ancak arkadaşının kullandığı öğrenildi. Arka koltukta oturan ve hafif yaralarla kurtulan Tellum, kendi imkanlarıyla arabadan çıkmayı başardı. Araçta sıkışan Zehir ve C.A. ise AKS 110 ekibi tarafından kurtarılarak, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Üç gencin de sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.