İlköğretim Öğrencilerinden Kızılay Kars Şubesi'ne Ziyaret

Özel Çelik Başarı İlköğretim Okul öğrencileri Türk Kızılay'ı Kars Şubesi Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras'ı makamında ziyaret eden öğrenciler, Kızılay'ın yaptığı yardımlar konusunda bilgilerinin olduğunu, bu yardımlara küçük de olsa katkıda bulunmak istediklerini belirttiler.
Öğrencilerin bu düşüncesini büyük memnuniyetle karşılayan Kars Kızılay Başkanı Aras da, öğrencilere çeşitli hediyelerinin yanı sıra Kızılay rozeti taktı.
Bir süre öğrencilerle sohbet eden Başkan Remzi Aras, öğrencilere sorular sordu. Başkan Aras'ın sorularını cevaplandıran öğrenciler, Kızılay'ı çok sevdiklerini ve kendilerine hediye olarak verilen kumbaraları doldurarak, ihtiyaçlı ve küçük yaştaki arkadaşlarına yardım edeceklerini söylediler.
Özel Çelik Başarı İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında kabul eden Türk Kızılay'ı Kars Şube Başkanı Remzi Aras, öğrencilere Kızılay'ı anlattı.
Başkan Remzi Aras, Türk Kızılay'ının gelirinin tamamen ülkemizde maddi durumu iyi, hayırsever insanların bağışta bulundukları temel ihtiyaç malzemelerinden oluştuğunu söyledi.
Kızılay Kars Şubesi Başkanı Remzi Aras; "Sizlerin yardımlarını internet üzerinden kayda alıyoruz. Bağışta bulunan hayırseverlerimize diyoruz ki, "Sizin bağışta bulunduğunuz yardımlar şu kardeşinize ulaşmıştır. Sizde sistemimize girdiğinizde yardımlarınızın kimler ulaştığını görebiliyorsunuz" dedi.
Kızılay Kars Şubesi Başkanı Aras; "Önceki yıllarda Kızılay konusunda vatandaşlar açısından bir şaibe olduğu tahmin edilebiliyordu. Şimdi özellikle Genel Başkanımız Tekin Küçükali, Kızılay'a çok başarılı, yetenekli bir dinamik katarak, uluslararasında da Türk Kızılay'ının iyi bir seviyeye gelmesini sağladı. Pakistan'daki durumu biliyorsunuz. Binlerce insan aç kaldı. Türk Kızılay'ı oradaki kardeşlerimize sizlerin katkılarıyla toplanan yardımları ulaştırdı. Şimdi sizler okullarınızda, sınıflarınızda arkadaşlarınıza Kızılay'ı anlatacaksınız. Onlarda bu kurumun işinin ne olduğunu anlayacaklar ve onlarda birer Kızılay gönüllüsü olacaklar" diye konuştu.
Türk Kızılay'ı Kars Şubesi'ni ziyaret eden Özel Çelik İlköğretim Okulu öğrencilerine daha sonra Başkan Remzi Aras tarafından kumbara ve çeşitli hediyeler verildi. Başkan Aras, minik öğrencilere birer Kızılay rozeti taktı.
Türk Kızılay'ı Kars Şube Başkanlığı'ndan ayrılan öğrencilere Başkan Remzi Aras, eşlik etti.