'Hiddink Chelsea'yi çalıştırmayacak'

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink'in menajeri Cees van Nieuwenhuizen, Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin görevine son verilse de Hiddink'in Chelsea'yi çalıştırmayacağını söyledi.

Van Nieuwenhuizen, İngiliz The Independent gazetesine yaptığı açıklamada, Hiddink'in Ancelotti'nin görevden alınması durumunda hem (A) Milli Takımı, hem de Chelsea'yi çalıştıracağı söylentilerini yalanladı.

Hiddink, daha önce 3 ay boyunca hem Rusya Milli Takımı'nın hem de Chelsea'nin başında görev yapmıştı.

Benzeri bir uygulamanın bu kez söz konusu olmadığını söyleyen Van Nieuwenhuizen, ''Bu imkansız. O dönemde Rusya Futbol Federasyonu ile bu konuda anlaşmamız kolaydı, çünkü Hiddink'in maaşının bir bölümünü Chelsea patronu Roman Abramoviç ödüyordu. Bu nedenle böyle bir uygulama yapabildik. Türkiye, Euro 2012'ye katılabilmek için mücadele ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu, böyle bir uygulamaya izin vermez'' dedi.

Hiddink'in Türkiye Futbol Federasyonu ile sözleşmesini fesih ederek Londra'ya gitmeyi asla düşünmeyeceğini belirten Van Nieuwenhuizen, ''Hiddink, o dönem Chelsea'yi çalıştırmaktan memnundu. Ancak geri dönmesi için hiç ihtimal yok'' diye konuştu.



Kaynak: Fotomaç