Şiirsever Kedi İbramaki Sanat Galerisinin Maskotu Oldu

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisinin açıldığı Haziran ayından beri Sylvia adı verilen kedi şiir dinletilerini hiç kaçırmıyor

Şiirsever Kedi İbramaki Sanat Galerisinin Maskotu Oldu
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisinin açıldığı Haziran ayından beri Sylvia adı verilen kedi şiir dinletilerini hiç kaçırmıyor. İbramaki sanat galerisinde açılan sergi. söyleşi ve şiir dinletilerinde danışma masasının önündeki sandalyede oturan kedi Sylvia tüm programları sessizce izliyor.
Kedileri hiç sevmediğini söyleyen galerinin koordinatörü Belma Ozgün "sanatsal faaliyetleri hiç kaçırmadan izlediği için Sylivia bizim maskotumuz oldu. Ve ben gülümseyen kadın Yalnızca otuz yaşındayım Ve bir kedi gibi dokuz canlıyım diyen şair Sylvia Plath anısına isim verdik. Sergi soylesi siir dinletilerinin saatini hiç kaçırmıyor hemen kapıdan içeri girerek doğru masanın onundeki sandalyeye çıkıyor. Eğer orada oturan bir dinleyicimiz varsa onun kucağına zıplıyor. Bitinceye kadar da yerinden kıpırdamıyor. Artık bu kadar sanatsever bir kedi olunca ben de kedileri sevmeye başladım. " dedi.
İbramaki sanat Galerisinde film programlarını da kaçırmayan Sylvia nın Edebiyat Filmleri kuşağında gosterilecek olan Oscarlı oyuncu Gwynet Paltrow'un ünlü şairi canlandırdığı "Sylvia" filmini nasıl izleyeceği merakla bekleniyor.