Manisaspor'un Antalya kampı yoğun tempoda sürüyor ...

Manisaspor'un dün başlayan Antalya kampı yoğun tempoda sürüyor. Günde üç antrenmanla Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısına hazırlanan siyah – beyaz

Manisaspor'un dün başlayan Antalya kampı yoğun tempoda sürüyor. Günde üç antrenmanla Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısına hazırlanan siyah – beyazlılarda teknik direktör Hikmet Karaman futbolcularının adeta pestilini çıkartıyor.

Diğer yandan bazı basın organlarında çıkan yönetimin Sivasspor'dan Ceyhun Eriş ve kaleci Akın Vardar transferleri ile ilgili haberlerin asılsız olduğu yönünde açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Kulübümüzün Sivasspor'dan Ceyhun Eriş ve kaleci Akın Vardar ile ilgilendiği yönünde haberler yer almıştır. Kulübümüz bu haberlerde adı geçen futbolcular ile ilgilenmemiş ve herhangi bir transfer görüşmesinde bulunmamıştır. Taraftarımızın bu haberlere itibar etmemesini hatırlatır spor kamuoyuna duyururuz.'' ifadeleri yer aldı.

Öte yandan Manisaspor, 30 Aralık Perşembe günü sabah saatlerinde gerçekleştirilecek laktat testinin ardından yılbaşı iznine çıkacak. 2 Ocak Pazar gününe kadar izin verilecek oyuncular 2 Ocak Pazar günü akşam saatlerinde toplanarak çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

Manisaspor'un yabancı oyuncularının ise 3 ve 4 Ocak tarihlerinde kampa katılacakları belirtildi.