Genç Futbolcular İspanya'da Görücüye Çıkacak

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 6-16 yaş arası futbol yeteneği olan minik sporcuları dünyaca ünlü futbol kulüplerine hazırlayan Serdar Başafacan, öğrencilerinin Ocak ayında İspanya'da görücüye çıkacağını söyledi

Genç Futbolcular İspanya'da Görücüye Çıkacak
Muğla'nın Bodrum ilçesinde 6-16 yaş arası futbol yeteneği olan minik sporcuları dünyaca ünlü futbol kulüplerine hazırlayan Serdar Başafacan, öğrencilerinin Ocak ayında İspanya'da görücüye çıkacağını söyledi.
Bodrum'da genç spor yeteneklerini çalıştırarak onları dünya kulüplerine hazırlayan Serdar Başafacan, öğrencileriyle birlikte Ocak ayının 2. Haftası İspanya'ya yapacağı seyahat öncesi basın mensuplarına açıklama yaptı. Serdar Başafacan, hazırladığı yetenekli futbolcuların İspanya'nın Barcelona, Real Madrid ve Espanyol takımlarında 15 günlük kamp dönemi ve deneme süreci geçireceklerini anlattı. Başafacan " Türkiye'de çok yetenekli ve futbola hevesli geçler var ama burada fazla sahip çıkılmıyor. Bizde bunun için Avrupa'nın büyük kulüplerinde, Avrupa'nın büyük teknik adamlarıyla, menejerleriyle ve spor ajanslarıyla çalışıyoruz. Zılatko Mariç, Joseph Maria Minguella, Julio Alberto, Albert Benaiges ve Carlos Bueno Ahibar gibi Avrupa'nın en büyük spor adamlarıyla çalışmak gerçekten çok önemli. Bu kişiler Barcelona, Real Madrid ve Espanyol takımlarının alt yapı koordinatörleri olup dünya yıldızlarını bulup yetiştiren kişilerdir. Bu yıldızlardan bazıları Messi, Xavi, İniesta, Pique, Fabregas ve Puyol gibi isimlerdir. Türkiye'den her 3 aylık dönemler içerisinde kulüplerden ve yetenekli olan tüm futbolcuları 6 - 16 yaş arasında akademimizin de eğitimini verdikten sonra dünya kulüplerine götüreceğiz" dedi.
Serdar Başafacan bu kulüplerin Barcelona, Real Madrid, Espanyol, Liverpoll, Ajax, Milan, Bayern Münich takımlar olduğunu bildirdi.