Günep Grup 32 bin 500 metrekarelik lojistik merkezi açıldı

İstikbal Mobilya'nın Adana Bölge Bayiliğini yapan Günep Grup yeni idari binası ve lojistik merkezini açtı.

Yüreğir ilçesi Ceyhan yolu üzerindeki mer

İstikbal Mobilya'nın Adana Bölge Bayiliğini yapan Günep Grup yeni idari binası ve lojistik merkezini açtı.

Yüreğir ilçesi Ceyhan yolu üzerindeki merkezin açılışına Adana Valisi İlhan Atış, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Hacı Boydak, yatırımlarının her geçen gün süreceğini belirterek, müşterilerine en iyisini sunmak için çalıştıklarını söyledi. Adana Valisi İlhan Atış da yatırım yapan işadamlarının emrinde olduklarını belirterek, "Bir kişi bile istihdam edenleri başımızın tacı yaparız. İnsanlarımız yetir ki yatırım yapsın istihdam oluştursunlar. Biz elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Burada bulunmamızın sebebi istihdama katkı sağlamanızdan dolayıdır. Güzel yatırımlarınız için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Vali Atış, Günep Grup'tan Adana'ya bir okul yaptırmasını istedi. Günep Grup Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Öksüzkaya, ticari hayata başladıkları ilk günden itibaren sürekli yenilenerek gelişmeyi hedeflediklerini ve son olarak hizmete açtıkları lojistik merkezlerinin bunun güçlü bir göstergesi olduğunu söyledi. Öksüzkaya, 1979 yılında Kayseri'de başladıkları ticaret hayatlarını 1993 yılında Çukurova'ya taşıdıklarını belirtti. 1993 yılında Çukurova'da ilk olarak dayanıklı tüketim ve zücaciye sektöründe bölge toptancısı olarak çalışmaya başladıklarını dile getiren Öksüzkaya, "Aynı yıl Boydak Holding'e ait İstikbal, Bellona, Regina ve Mondi markalarının Çukurova Bölge Ana bayiliğini yürütmeye başladık. Günep Grup olarak toplam 32 bin 500 metrekare lojistik merkezimizle sayısı 300'ü eşen çalışanımızla Adana'ya hizmet veriyoruz." dedi.

Özkaya, "Kayseri'de kazandıklarımızla orada okul yaptırdık. İnşallah buraya da ilerleyen zamanlarda kazançlarımız doğrultusunda bir okul yaptıracağız." dedi.