Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan, öğrencilerden kendisini denetlemelerini istedi

Çanakkale'nin en başarılı okullarından Özel Gökkuşağı Koleji'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilerden kendisini denetlemelerini is

Çanakkale'nin en başarılı okullarından Özel Gökkuşağı Koleji'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilerden kendisini denetlemelerini istedi. Okula yeni atanan ve kendisini makamında ziyaret eden Gökkuşağı Koleji Müdürü Mustafa Duyar'a nezaket ziyaretinde bulunan Gökhan'ı, öğrenciler çiçeklerle karşıladı.

Öğrenci temsilcileri ve okul yönetimiyle biraraya gelen Başkan Gökhan, öğrencilere akıllarına gelen bütün soruları sormasını istedi. Öğrenciler de okulun etrafındaki bozuk yolların ve yağmur yağdığında göletler oluşan yerlerin düzeltilmesini istedi. Bunun üzerine Gökhan, "Ben sizin temsilcinizim, belediye personelinin ise yöneticisiyim. Vergilerinizle orada oturup iş yapıyoruz. Bizi sürekli denetlemenizi ve yapılan harcamaların hesabını sormanızı istiyorum. Bunu yaparsanız, biz yerel yöneticiler daha dinamik ve daha çok çalışır, fikirler ve projeler üretiriz." dedi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Müdür Duyar ise eğitime ve eğitim kurumlarına önem veren bir yerel yöneticiye sahip oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi.