Muğla Emniyet Mensupları Eşleri Ortaca'da Buluştu

Muğla Emniyet Teşkilatı mensuplarının eşleri, Ortaca ilçesinde yemekte buluştu

Muğla Emniyet Teşkilatı mensuplarının eşleri, Ortaca ilçesinde yemekte buluştu. Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Şubesi adına Ortaca Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı'nın eşi Pınar Bıçakçı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli tarafından organize edilen müzikli yemekli eğlence, Ortaca İlçesinde yapıldı. Eğitime katkı amacıyla düzenlenen yemekli eğlenceye; Muğla Valisi Fatih Şahin'in eşi Ayşe Şahin, İl Emniyet Müdürü Kadir Ay'ın eşi Birgül Ay, Ortaca
Kaymakamı Mustafa Gürdal'ın eşi Arzu Gürdal, Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz'in eşi Olcay Deniz, Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı, Savcı ve hakimlerin eşleri ile kamu kurum müdireleri, Muğla, Yatağan, Milas, Bodrum, Datça, Marmaris, Kavaklıdere, Köyceğiz, Dalaman, Fethiye ve Ortaca emniyet müdürlükleri personelinin eşleri katıldı.
Ev sahipliği yapan Ortaca Emniyet Müdürü'nün eşi Pınar Bıçakçı, şöyle konuştu: "Başkanlığını İl Emniyet Müdürümüzün eşi Birgül Ay'ın yapmış olduğu Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Muğla Şubesi adına Ortaca İlçemizde düzenlediğimiz etkinliğimize hepiniz hoşgeldiniz. Muğla Valimizin eşi Ayşe Şahin, İl Emniyet Müdürümüzün eşi Birgül Ay, Ortaca Kaymakamının eşi Arzu Gürdal, Dalaman Kaymakamının eşi Olcay Deniz başta olmak üzere tüm müdür, personel eşlerine ve derneğimiz yararına
bizden yardımlarını eksik etmeyen Ortaca halkına, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan mesai arkadaşlarıma ve onların eşlerine teşekkür eder herkese iyi eğlenceler dilerim. Umarım bu gün burada toplanacak yardımların sizlerin sayesinde birçok yardıma ihtiyacı olan şehit ailelerinin eğitim gören çocuklarımıza büyük bir katkı sağlayacaktır."
Emniyet Teşkilatı Mensubu Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, İl Emniyet Müdürü Kadir Ay'ın eşi Bilgül Ay da; şunları söyledi: "Dernek olarak bu tür etkinlikleri ve kermesi diğer ilçelerimizde de her ay yapmaktayız. Yemekten amacımız; satılan biletler ve toplanan yardımlarla emniyet teşkilatında görev anında şehit olanların ve malülen emekli olanların ailelerine yardımcı olmaktır. Üniversitelerde öğrenim gören 85 öğrencimize burs vermekteyiz. Bu sayıyı daha yukarılara çekmek istiyoruz."
Ortaca Emniyet Müdürü'nün eşi Pınar Bıçakçı ile Emniyet Müdürlüğü personel eşlerinin organize ettiği eğlenceli yemekte; Dalyan Halidun Feridun Tınaztepe Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencilerinden oluşan folklor ekibi ve Etos Dans Gurubu Ekibi'nin oyunları büyük alkış aldı. Geç saatlere kadar hanımlar gönüllerince eğlendiler.