Sincanlı Minikler Futbol Turnuvası Sona Erdi

Sincan İlçe Sosyal ve Sportif Etkinlikler Komisyonu tarafından organize edilen İlköğretim Okullararası Minikler Futbol Turnuvası, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Törene Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Celal Metin, İlçe Sosyal ve Sportif Etkinlikler Komisyonu Başkanı Nihat Doğualp ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı. 1 Kasım 2010 tarihinde başlayan futbol turnuvasına Sincan genelinde 20 takım katıldı. Müsabakalar kapsamında yapılan ve Süper Lig hakemlerinden Mustafa İlker Coşkun'un yönettiği 54 maçın sonunda Sincan İlköğretim Okulu 1. oldu ve
ödülünü Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş'ten aldı.
İkinci olan Plevne İlköğretim Okulu'nun ödülünü ise Başkan Tuna, 3. olmaya hak kazanan Hacı Bektaşı Veli İlköğretim Okulu'na ödülünü AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çelik ve 4. olan Ahmet Andiçen İlköğretim Okulu'na da ödülünü Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Gençlik ve Çocuk Şube Müdürü Hafız Ahmet Ali Yılmaz verdi.
Turnuva boyunca en iyi oynayan oyuncu ise Taylan Araslı İlköğretim Okulu öğrencilerinden Yavuz Alemdar oldu. Ödülünü ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Aydın'dan aldı.