Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nedim Öztürk:

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nedim Öztürk, Eskişehir'in sorunlarına çözüm yolu bulmak için uğraştıklarını, bu dönem içerisinde Mihalıççık ilçesinde bir çok başarılı işlere imza attıklarını söyledi.

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nedim Öztürk:
AK Parti Eskişehir Milletvekili Nedim Öztürk, " Mihalıççık'ta artan göçün durması ve ticari hayatın gelişmesi en büyük hayalinin olduğunu belirtti.
Öztürk,şöyle konuştu: "Koyunağılı köyünde yatırımına başlanan Yunusemre Termik Santralinde çalışacak personelin Mihalıççık'ta ikamet etmelerini sağlamaktı. Bunun Mihalıççık halkına, esnafına ve ticari hayatına yarar sağlayacağı şüphesizdir. Fakat Koyunağılı-Mihalıççık arasındaki yolun çok uzun ve bozuk olması santralde çalışan personelin, her gün taşınmasını zorlaştıracaktı. Bunun için İl Özel İdare, yolun kısaltması ile ilgili bir fizibilite çalışması yaparak yolu 14 kilometre daha kısaltan proje hazırladı. Ciddi kaynak gerektiren bu projeyi, İl Özel İdaremizin kendi kaynakları ile gerçekleştirmesi mümkün değildi. Bunun üzerine Maliye Bakanımız ile yaptığımız olumlu görüşmelerimiz sonucunda, ek bir kaynak tahsis ettirdik. Ayrıca TOKİ ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 350 konutun Mihalıççık'a yapılması ve bu konutların 300'ünün Yunusemre Termik Santralini yapan şirket tarafından satın alınmasını prensip olarak sağladık. Koyunağılı-Mihalıççık yolunun yapılması, bu protokolün hayata geçirilmesi için yeterli olacaktır. Bütün bunların sonucunda da, Mihalıççık ilçesinin hem ticari, hem sosyal hem de ekonomik hayatının hareketlenmesi ve güçlenmesi sağlanmış olacaktır."