Muhtarlar Kaymakam'a Dertlerini Anlattı

Bolu'nun Mudurnu İlçesi'nde kaymakamlık tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya gelen muhtarlar sıkıntılarını anlattı.

Mudurnu Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Mudurnu Kaymakamı Alp Arslan Başkanlığı'nda, daire amirleri ve muhtarlar katıldı. Mudurnulu muhtarlar, sırayla söz alarak sıkıntılarını dile getirdi. Daire amirlerinin hazır bulunduğu toplandı muhtarlar, sorularına cevap aradı. Toplantıda bir muhtar söz alarak, son günlerde sürekli kesilen elektrik sorununu dile getirerek, "Kümeslerimizdeki civcivlerimiz sık sık ve ne zaman kesileceği belli olmayan elektrikler sebebiyle zarar görüyor. Buna acil bir çare bulunmalı" dedi.
Mudurnu Kaymakamı Alp Arslan, konu ile ilgili yetkili arkadaşlar ile görüşme yapılacağını belirtti. Arslan, "Benimle özel konularda görüşmek isteyen muhtarlarımız, makamda sorunlarını bana daima iletebilir. Bizler halka hizmet için buradayız. Sizler muhtarlar olarak bizlere mahallelerinizdeki sıkıntıları ileteceksiniz. Bizlerde buna çözüm arayacağız" diye konuştu.