Muğla Üniversitesi öğrencileri sanatçıları ödüllendirdi

Muğla Üniversitesi (MÜ)'nde 'Altın Kariyer Ustalara Saygı Gençlerle Buluşma' etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ödül töreninde adeta ünlü yağmuru ya

Muğla Üniversitesi (MÜ)'nde 'Altın Kariyer Ustalara Saygı Gençlerle Buluşma' etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ödül töreninde adeta ünlü yağmuru yağdı. Altın Kariyer Ödül Törenlerine usta oyuncular Fatma Girik ve Metin Serezli ile televizyon, sinema ve müzik dünyasının başarılı isimleri Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Güven Kıraç, Şevval Sam, Hayko Cepkin ve Manga grubu katıldı.

Usta oyuncu Fatma Girik Muğla Üniversitesinde altın Kariyer ödülünü alırken 68. doğum gününü sahnede kutladı. Muğla Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılan siyah beyaz Fatma Girik Tablosu kendisine hediye edilen Sanatçı, "Bu güne kadar çok sayıda ödül aldım. Altın Portakal dâhil olmak üzere ama ilk defa bir üniversite mesleğimde başarılı olduğum için bana ödül verdi. Bu arada yaşımı ortaya çıkardığı için spikerin ağzına biber süreceğim." dedi.

Muğla Üniversitesinde düzenlenen Altın Kariyer ödüllerinde ödül alan Manga grubu ve Şevval Şam üniversite öğrencileri tarafından oluşturulan bir grupla sahnede şarkı söyledi. Yaklaşık 5 bin üniversite öğrencisinin katıldığı ödül töreninde büyük izdiham yaşandı. Öğrenciler sanatçılarla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Salonun dolmasıyla yaklaşık 2 bin kişi de dışarıda kaldı.

Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, "Aklın Kariyer etkinliği ile sanatın çeşitli dallarında öncü olmuş sanatçıları Muğla Üniversitesinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Rektör Harmandar, Fatma Girik ve Grup Manga'ya ödüllerini verdi.