Burhaniyeli Şampiyonlara Pastalı Kutlama

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, U15 Ligi'nde Körfez de A grubu şampiyonu olan Burhaniye Belediye Sporlu futbolcular için pastalı kutlama yapıldı.

Oynadıkları 10 maçın tamamını kazanan genç ekip için altyapı sorumlusu Mehmet Yücel'e ait büfede yapılan kutlama töreninde büyük coşku yaşandı. Körfez A grubunun şampiyonu olan Burhaniyeli gençler için altyapı fahri yöneticisi avukat Hasan Ender şampiyonluk pastası hazırlatırken Belediye Başkanı Fikret Akova'nın da yemek vereceği bildirildi. Antrenör İsmail Açıkgöz'ün de katıldığı kutlama sırasında pasta üzerindeki mumlar söndürülürken başarı dilekleri yenilendi.
Burhaniye gençlerin kutlamayı hak ettiklerini belirten avukat Hasan Ender, "Körfez A grubunda 10 maç yapan bu gençler maçların tamamını kazandı. 10 maçta 50 gol atan ekip kalesinde sadece 1 gol gördü. Önümüzdeki ay Balıkesir de yapılacak karşılaşmalarda il şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasına gitmek istiyoruz. Bunun için de gençlerimize güveniyoruz" dedi.
Ligde diğer grupların maçlarının tamamlanmasını beklediklerini belirten antrenör İsmail Açıkgöz, "Balıkesir'deki karşılaşmalar için hazırlanıyoruz. 8 Eylül Stadında çalışıyoruz. Stadımız aydınlatıldı. Bunun için de başkanımız Fikret Akova ve diğer yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. İddialıyız" dedi.