Bolu Valisi, masa tenisinde rakiplerini yendi

Vali İbrahim Özçimen, Mengen ilçesini ziyaret etti. Özçimen, ilçedeki okullarda incelemelerde bulundu ve 4 yıllık Gastronomi ve Mutfak Hizmetleri Bölü

Vali İbrahim Özçimen, Mengen ilçesini ziyaret etti. Özçimen, ilçedeki okullarda incelemelerde bulundu ve 4 yıllık Gastronomi ve Mutfak Hizmetleri Bölümü ile ilgili neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Vali Özçimen, Mengen ziyaretinde ilk olarak kaymakamlığı ziyaret etti. Burada Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkanı Osman Erarslan tarafından karşılandı.

Vali Özçimen'in Mengen gezisine Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun da katıldı. Kaymakamlık binasında, İlçe Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer tarafından Vali Özçimen'e ilçenin konumu, ulaşımı, sağlık, eğitim ve köyleri hakkında bilgi aktarıldı.

Özçimen, kaymakamlık ziyaretinin ardından Mengen Meslek Yüksek Okulu'nu gezdi. Yüksek okuldan sonra Mengen Çok Programlı Lisesi'ne geçen Vali Özçimen ve beraberindeki heyet, daha sonra Mengen Aşçılar Otelcilik Turizm Meslek Lisesi'ne ziyarette bulundu.

Vali Özçimen, Mengen Aşçılar Otelcilik Turizm Meslek Lisesi'ni ziyaretinde, okulun pansiyon bölümünü gezerken, spor salonuna girdi ve kısa bir spor yaptı. Masa tenisi de oynayan Vali Özçimen, rakiplerini de yendi. İlk önce AİBÜ Rektörü Coşkun ile kısa bir karşılaşma yapan Vali Özçimen, daha sonra Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Nuri Kaçmaz ile karşılaştı.

Okulun pansiyon ziyareti ardından okul bahçesinde bulunan öğrencilerle konuşan Vali Özçimen, genç nesile çok güvendiğini söyledi. Ülkenin başarılı gençlere ihtiyacı olduğunu kaydeden Özçimen, "Kendinizi çok iyi geliştirerek geleceğe hazırlayın. Hocalarınızın rehberliğinde başarılı olacağınıza inanıyorum. Ülkenin, sizin gibi başarılı gençlere ihtiyacı var." dedi.

Vali Özçimen'in Mengen ziyaretine; Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Mengen Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, Mengen Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Oktay Çetin, Bolu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Nuri Kaçmaz ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, ayrıca, ziyaret ettiği Mengen Aşçılar Otelcilik Turizm Meslek Lisesi'nin spor salonunda masa tenisi oynadı. Özçimen, masa tenisinde karşılaşma yaptığı Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Nuri Kaçmaz'ı yendi.