Yapı Kredi, Türkiye'nin İlk Engelsiz Atm'sini Aydınlılarla Buluşturdu

Geçtiğimiz sene Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek ATM'lerini fiziksel engellilerin kullanımına uygun hale getiren Yapı Kredi, Engelsiz Bankacılık Programı kapsamında Aydın Nazilli Şubesi'nde de Engelsiz ATM'yi hizmete sundu

Yapı Kredi, Türkiye'nin İlk Engelsiz Atm'sini Aydınlılarla Buluşturdu
Geçtiğimiz sene Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek ATM'lerini fiziksel engellilerin kullanımına uygun hale getiren Yapı Kredi, Engelsiz Bankacılık Programı kapsamında Aydın Nazilli Şubesi'nde de Engelsiz ATM'yi hizmete sundu.
İlk olarak İstanbul Kadıköy Şubesi'nde uygulanan ve Türkiye genelindeki Yapı Kredi ATM'lerinde yaygınlaştırılmaya başlanan program kapsamında, Aydın Nazilli Şubesi'ndeki ATM de tekerlekli sandalyelere göre yeniden düzenlendi.
Türkiye'de engellilere yönelik bankacılık hizmetleri geliştiren ilk finansal kurum olduklarını belirten Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, engellileri toplumun bir parçası olarak sosyal hayata daha çok katabilmek için sorumluluk almaya devam ettiklerini söyledi.
Doğan konuyla ilgili açıklamasında "Maalesef ülkemizde günlük hayatın birçok alanında gerekli standartlar oluşturulmadığı için engelli vatandaşlarımız büyük sıkıntılar yaşıyor. Banka olarak bu sıkıntıların hiç olmazsa bir bölümünü kendi faaliyet alanımız içinde ortadan kaldırmak için çaba gösteriyoruz. Aydın'da da hayata geçirdiğimiz ortopedik engellilere yönelik Engelsiz ATM ile sunduğumuz hizmetleri daha da zenginleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde bu alandaki hizmet ve ürünlerimizi çeşitlendirmeyi, Engelsiz Bankacılık Programı'nı daha da yaygınlaştırmayı planlıyoruz" dedi.