Park halindeki kamyonet kundaklandı (Özel)

Kadıköy'de Kurbağlıdere kenarında park halindeki kamyonet kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Alevler içerisinde kalan 34 TS 032 plakal

Kadıköy'de Kurbağlıdere kenarında park halindeki kamyonet kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Alevler içerisinde kalan 34 TS 032 plakalı kamyonetteki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay Hasapaşa Mahallesi, Kurbağlıdere Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Hurdacılık yapan Hakan Ç.ye ait kamyonet park halinde bulunduğu sırada yanmaya başladı. Bir anda alevlere teslim olan araç çevredeki vatandaşların müdahaleleriyle söndürülemeyince olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü. Yangın nedeniyle kamyonet kullanılamaz hale geldi.

Bu arada kamyonetinin yandığını duyan Hakan Ç. ise bir süre sonra olay yerine geldi. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını üzgün gözlerle seyreden Hakan Ç. aracının kundaklandığı iddiasında bulundu. Yangınla ilgili polislerin sorularını cevaplandıran Hakan Ç."Muayeneye girecekti. Daha önce camlarını kırmışlardı. Götürmek için geldiğimde lastiklerini de patlatmışlar. Şimdi de yakmışlar." diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.