Mevlana'yı anma prgramına yoğun ilgi

Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Çalışanlar Derneğinin (Turçad) işbirliği ile organize edilen Hz. Mevlâna'nın 737. vuslat yıl dönümü programı Turgutlu

Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Çalışanlar Derneğinin (Turçad) işbirliği ile organize edilen Hz. Mevlâna'nın 737. vuslat yıl dönümü programı Turgutlu Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Turgutlu halkı ve protokolü programa yoğun ilgi gösterdi.

Programa Belediye Başkanı Serhat Orhan, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Turgutlu Vergi Dairesi Müdürü Erkan Kirezli, Turgutlu Mal Müdürü İdris Öğüt, Ahmetli İlçe Milli Eğitim Müdürü Gündüz Atbaş, AK Parti ilçe başkanı Av. Hüseyin Azman MHP İlçe Başkanı İbrahim İlerler, Eğitim Bir-Sen Turgutlu Temsilci Başkanı Mehmet Uçak ile bini aşkın kişi katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan TURÇAD Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ercan, programa katkılarından dolayı Turgutlu Belediyesi ve Belediye Başkanı Serhat Orhan ile destekleyici firmalara teşekkür etti. Daha önce 'Fotoğraflarla Çanakkale Destanı' konulu sergi ile bu millet için en büyük fedakârlığı yapmış aziz şehitler ve gazilerin aileleri ile bütünleşmek için etkinlikler düzenlediklerini hatırlatan Ercan, 'Hz. Mevlâna ve Sevgi Gecesi' ile bu etkinliklere bundan sonra da devam edeceklerini belirtti.

Mevlana konulu yarışmanın ödül töreninin de yapıldığı programda Belediye Başkanı Serhat Orhan da Mevlana sevgisine vurgu yaptı.