Ulaştırma Memur-sen Şube Yönetimi Ak Parti İl Başkanını Ziyaret Etti

Ulaştırma Memur-Sen Eskişehir Şube Başkanı Kemal Diker, yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti İl Başkanı Salih Koca'yı ziyaret etti.

Ulaştırma Memur-sen Şube Yönetimi Ak Parti İl Başkanını Ziyaret Etti
AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Koca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kongrelerini yakın zamanda tamamlayan Ulaştırma Memur-Sen mensuplarına hayırlı olsun temennisinde bulundu.
AK Parti Hükümeti döneminde demir yollarına ciddi yatırımlar yapıldığını ifade eden Koca, şunları kaydetti: "Türkiye'mizin dört bir noktası artık kara trenle değil yüksek hızlı trenle ulaşılabilecek duruma gelmektedir. Özellikle hızlı tren alanında Eskişehir Türkiye'de ilk hızlı trene kavuşan illerden biri olmuştur. 1,5 yıllık süre içinde de hızlı tren yolcu taşıma kapasitesi, alanında çok ciddi rakamlara ulaştı. Bu rakamlar da hızlı trene ihtiyacın ne kadar gerekli olduğunu ortaya koymaktadır. Şehrimize hızlı trenle birlikte yaklaşık 700 milyon Avro'luk bir yatırım da gelmiş oldu. İstanbul hatları da tamamlandığında Eskişehir'imiz tren hatları ulaşımı alanında merkez konumuna gelecek" dedi.
Ulaştırma Memur-Sen Eskişehir Şube Başkanı Kemal Diker de demir yollarına gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi: "Konya Hızlı Treni için test sürüşleri başlıyor ve Ulaştırma Bakanımız ilk test sürüşlerine iştirak edecek. Demir yollarına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı sizin nedinizde de Hükümete teşekkür ediyorum. Cumhuriyet tarihi boyunca yatırım, ilgi ve alaka demir yollarımız bu dönemde gösterildi. Bizler de buna layık olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.