Mhp, İl Müftülüğü'nü Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Kayseri İl Müftü Vekili Yakup Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Mhp, İl Müftülüğü'nü Ziyaret Etti
05 Ekim 2010 tarihinde Kayseri İl Müftü Vekili olarak göreve başlayan Yakup Öztürk'ü makamında ziyaret eden MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, partileri olarak her zaman iyi şeylerin yanında olduklarını, dini en iyi şekilde anlayabilmenin de bu kurumdan geçtiğini belirtti. Korkmaz, "Memleketimize, vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum. MHP olarak iyi şeylerin hep yanındayız. Dinimizi en iyi şekilde öğretmek zor. Bu sizin göreviniz. Bizi dini en iyi anlatacak kurum sizsiniz" dedi.
Müftü Vekili Yakup Öztürk de teşekkürlerini sunarak, kendilerine düşen görevin din görevlileri olarak dini en iyi anlatmak olduğunu ifade etti. Kendisinin de aslen Kayserili olduğunu hatırlatan Öztürk, Kayseri ve Kayserililer için ellerinden geleni yapacaklarını, hep birlikte olacakları zaman çok güzel çalışmalar yapacaklarını belirtti.
Aşure gününün de öneminden bahseden Öztürk, Muharrem aynın 10.günü olan bu günde İslam'dan önce de çok önemli ve hayırlı olaylar yaşandığını söyledi. Öztürk, "Aşure günümüz kutlu olsun. Aşure günü insanları kaynaşmaya teşvik ediyor. Bu gün İslam'dan önce de çok önemli olayların yaşandığı bir gündür. Hz. Adem'in duası bugün kabul edilmiştir. Hz. Musa ve arkadaşları Firavun'dan bugün kurtulmuştur. Hz. Yusuf kuyudan bugün kurtarılmıştır" şeklinde konuştu.
Basın mensuplarının Kokrmaz'a gündemde yer alan yolsuzluk iddialarıyla ilgili ne düşündüğünü sorması üzerine Korkmaz, "Şu an böyle bir kurumda bunu konuşmak doğru değil. Yakın zamanda görüş bildireceğiz. Keşke Kayseri böyle durumlarla hiç anılmasa" şeklinde yanıt verdi.