Medikalciler Çukurova Tıp 2010 Fuarı'nı değerlendirdi

TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Bülent Yamaç, Çukurova Tıp 2010 Fuarı'nda stand açan ÇUMED üyesi medikalcilerle değerlendirme toplantısı yaptı.

ATOSEV

TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Bülent Yamaç, Çukurova Tıp 2010 Fuarı'nda stand açan ÇUMED üyesi medikalcilerle değerlendirme toplantısı yaptı.

ATOSEV Tesisleri'ndeki toplantıya katılan Çukurova Medikalciler Derneği'ne (ÇUMED) kayıtlı medikalcilerle biraraya gelen Yamaç, fuardan beklentileri hakkında bilgi aldı. 2008 ve 2010 fuarlarının her yönüyle ele alındığı toplantıda medikalciler, TÜYAP yönetiminin daha fazla doktoru çekecek etkinlikler yapmasını istedi.

Yamaç da, 2012'deki fuar için çalışmalara şimdiden başladıklarının altını çizerek, "Bize gelecek her türlü öneriye açığız. 1996 yılından bu yana Adana'da fuarcılık hizmeti veriyoruz. Adana'nın ve Adana firmalarının yararına olacak etkinlikleri yapmayı görev bildik. Bundan sonra da aynı çizgiden gideceğimizden emin olabilirsiniz. 2008 Tıp Fuarı'na 8 medikalci katılmıştı. 2010'da ise 16 ÇUMED üyesi medikalcinin katılması bizim için oldukca sevindiricidir. İsteklerinizi ciddiyetle değerlendireceğimizden emin olabilirsiniz." diye konuştu.

ÇUMED Başkanı Nayim Yeldan da, TÜYAP'la organize edilen toplantıya katılan üyelerine teşekkür etti. Yeldan, "Bugün buraya gelerek derneğimize verdiğiniz önemi gösterdiniz. ÇUMED yönetimi olarak şevkimizi artırdınız. 2010 Tıp Fuarı'na beklenenden çok katılım sağladık. Bu derneğimizin duruşunu da güçlendirdi. Tabii ki fuar her katılımcının beklentisini karşılamayabilir. Ama şunu bilmelisiniz ki fuarlara katılmak bile firmanızın imajını artıracaktır." şeklinde konuştu.