Eskişehirspor, transfer gözdesi olan futbolcusu Sezer'i satmak istemiyor

Transferin gözde ismi Eskişehirsporlu Sezer Öztürk'ü Eskişehirspor yönetimi bırakmama kararı aldı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor il

Transferin gözde ismi Eskişehirsporlu Sezer Öztürk'ü Eskişehirspor yönetimi bırakmama kararı aldı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor ile adı anılan yıldız oyuncu ise ailesi, başkanı ve menajeri ile oturup konuştuktan sonra karar vereceğini söyledi.

Almanya'nın Bayern Leverkusen takımın altyapısında yetişen ve sırasıyla Belcika'nin Germinal BA ve yine Almanya'nın Nürberg takımlarında oynayan Sezer, 2006 yılında Vestel Manisaspor takımına transfer oldu. Üç sezon oynadığı Manisaspor'da 66 maçta attığı 21 gol ve oynadığı başarılı oyunla dikkatleri çeken Sezer, iki sezondur formasını giydiği Eskişehirspor'da da başarılı bir performans göstererek tüm takımların dikkatini çekti.

Dört büyük takımın da kendisine resmi teklif yaptığı belirtilen ve özellikle Beşiktaş'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Sezer Öztürk, kendisine gelen teklifleri doğruladı. Eskişehirspor'un da büyük bir takım olduğunu ve burada oynamaktan mutlu olduğunu belirten Sezer, Kasımpaşa maçının ardından başkanı, ailesi ve menajeri ile birlikte oturup ona göre karar vereceğini söyledi. En büyük hedefinin de Milli Takım'da oynamak olduğunu kaydede yıldız oyuncu, ''Kulübüm için hangisi hayırlıysa o yönde bir kararımız olur.'' şeklinde konuştu.

Bu arada basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor basın sözcüsü Erdal Şahbaz, tüm büyük takımların Sezer için teklif yaptığını doğruladı. Sezer'in kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu ve kendisine ihtiyaçları olduğunu belirten Şahbaz, ''Ne olursa olsun Sezer'i satmayı düşünmüyoruz.'' dedi.