Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden, Belediye'ye Teşekkür Ziyareti

Manisa Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Murat Çaka, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret ederek, okullarına yapılan düzenlemelerden dolayı teşekkür etti.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden, Belediye'ye Teşekkür Ziyareti
Manisa Belediyesi tarafından okullarında yapılan düzenlemelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Müdürü Murat Çaka, "Okulumuz Anadolu Lisesi adına yakışır şekilde yeniden düzenleniyor. Bu kapsamda Belediyemiz tarafından yapılan çevre düzenlemeleri de oldukça önemliydi. Çalışmaların tamamlanmasıyla okulumuz daha güzel bir görüntüye kavuşacak. Öte yandan şahsım adına Karaköy ve İzmir Caddesi'nde yaptığınız çalışmaları da takdirle karşılıyoruz. Okulumuzda yaptığınız düzenlemeler öğrencilerimizde ve velilerimizde de olumlu bir havayla karşılanıyor." dedi.
Manisa Belediyesi olarak okul çevrelerinin düzenlenmesi çalışmalarına başladıklarını ve bunun devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin duvar çalışmalarının sırasıyla başlayacağını kaydetti.