Beşiktaş, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.karşılaşmasının hazır

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki son maçında dün akşam Rapid Wien'i 2 - 0 yenen Beşiktaş, hafta sonu oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan siyah-beyazlılarda Rapid Wien karşısında görev yapan oyuncular, kısa koşular sonrasında antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise minik kale maçın ardından yarım sahada taktik çalışmalar yaptı.

Tedavisi Brezilya'da devam eden Bobo'nun yanı sıra izinli olan Yusuf Şimşek, Fatih Tekke ve bebeği olan Sivok çalışmaya katılmadı. Tedavileri süren Onur Bayramoğlu, Hakan Arıkan, Filip Holosko ve Necip Uysal idmanda yer almazken, Rapid Wien maçında çeşitli darbeler alan Guti Hernandez, Quaresma, Hilbert ve Zapotocny dinlendirildi. Ekrem Dağ ve Nihat Kahveci takımdan ayrı yaptıkları koşuların ardından tedavilerine devam edilirken, İbrahim Toraman ve Rüştü Reçber takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.