Türk Telekom Üniversitelilerle Buluştu

Türk Telekom Grubu'nun eğitim ve gelişim merkezi Türk Telekom Akademi, "Geleceğe Değer" etkinliği çerçevesinde Erciyes Üniversitesi'nde gençlerle buluştu.

Türk Telekom Akademi, 'Geleceğe Değer' etkinliği çerçevesinde üniversitelere giderek, çeşitli söyleşiler, oyunlar ve etkinliklerde bulunuyor.
Bugün de Türk Telekom Akademi'nin etkinlikleri Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Üniversite öğrencilerine eğitim verirken eğlendirmeyi de hedefleyen 'Geleceğe Değer' etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Akademi Direktörü Ayhan Artar, üniversite öğrencilerinin eğitimi için 6 kişilik bir ekiple bu projeyi oluşturduklarını söyledi. etkinliklerin sabah erken saatlerden akşama kadar söyleşiler, hediyeler ve sürpriz eğlenceler içinde geçeceğini belirten Artar, bu etkinliklerle beraber üniversite öğrencilerinin gelişiminin hızlanacağını ifade etti.
Ardından, Türk Telekom Akademi Eğitmen Psikolog Sezai Kayaoğlu 'Kimsin Sen?' adlı söyleşisiyle gençlere kişilik testi yaptı. Gençlere çalışma hayatı ve kişilik hakkında bilgi veren Kayaoğlu, kartalların yaşam sürelerinden bahsederek ilginç bir örnek verdi. Kartalların bir zaman sonra pençe tırnakları ve gagalarının ete geçmesi sebebiyle ortalama 40 yıl yaşabildiklerini söyleyen Kayaoğlu, bir kısmının da tırnaklarını ve gagalarını kayalara vurarak yontması sonucu 80 yıla kadar yaşabildiğini ifade etti. Daha sonra Kayaoğlu, kişilik testini dolduran öğrencilerin verdiği cevaplara göre kişilik analizini yaptı.
Etkinlikler, 2 söyleşi, 1 panel ve teatral etkinlik ve çeşitli oyunlarla devam etti.
Etkinliğe, Telekom Akademi Direktörü Ayhan Artar, Türk Telekom Anadolu Merkez 2. Bölge Müdürü Erhan Kaya, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.