Soysal isyan etti: 'Bana karşı komplo var'

CHP'li Çetin Soysal, Borsa'da manipülasyon yaptığı yönündeki iddialara tepki gösterdi, "Bana karşı komplo var, kurultay öncesi sindirilmeye çalışılıyorum. Milletvekili dokunulmazlığımın kaldırılması için başvuruda bulunacağım" dedi.

CHP'li Çetin Soysal, Borsa'da manipülasyon yaptığı yönündeki iddialara tepki gösterdi, "Bana karşı komplo var, kurultay öncesi sindirilmeye çalışılıyorum. Milletvekili dokunulmazlığımın kaldırılması için başvuruda bulunacağım" dedi. Soysal'ın "Komplocular kim?" sorusuna verdiği yanıt da dikkat çekiciydi. Soysal, "Bu kişiler parti içinden de olabilir" diye konuştu.

CHP Milletvekili Soysal, bir gazetenin haberi ile gündeme gelen  iddialara yanıt vermek için basın toplantısı düzenledi

Soysal, "Haberi kötü niyetli, mesnetsiz iddialar" olarak niteledi, zamanlamasına dikkat çekti.

Soysal, hafta sonu yapılacak CHP Kurultayı öncesinde gazetelere yansıyan bu iddialar karşısında "milletvekili dokunulmazlığının " kaldırılması için başvuruda bulunacağını söyledi.

Açıklamasında sık sık kurultay vurgusu yapan Çetin Soysal, "Bu komployu yapanlar parti içinden de olabilir, her yerden de olabilir. Parti içinden olmayacağını söyleyemem" dedi.

Soysal, durumu Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na anlattığını da söyledi.

Soysal ayrıca yakın zamanda Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı ve yöneticileri ile ilgili bazı yolsuzluk dosyaları açıklayacağını da duyurdu.