Rektör Çapoğlu'ndan, Başkan Şanal'a Ziyaret

Erzincan Üniversitesi Rektörü İlyas Çapoğlu ve beraberindeki heyet Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal'ı ziyaret etti.

Rektör Çapoğlu'ndan, Başkan Şanal'a Ziyaret
Rektör Çapoğlu, 2009 yılında açılan ve kısa bir zamanda 330 öğrencinin eğitim gördüğü modern bir eğitim yuvasına dönüşen Kemah Meslek Yüksek Okulu hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şanal, " Kemah'a siz değerli hocalarımız, memleketin dört bir yanından gelen öğrencilerimiz büyük değer kattılar. Bu değerin artarak devam etmesi için elimizden gelini yapmaya devam ediyoruz. Erzincan'ın medarı iftiharı Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım tarafından Kemah Meslek Yüksek Okuluna 2011 yılında modern bir yeni yurt daha kazandırılacak. Bunu çok önemsiyoruz. Öğrencilerimize sosyal alanlar kazandırmak için çalışmalar hızla devam ediyor. Kültür Merkezimiz Bakanımızın himayelerinde, Erzincan Valimiz Abdulkadir Demir'in gayretleriyle yapılıyor.Ve her şeyden önemli, öğrencilerimizle, öğretim görelilerimizle Kemah'a değer katmak için İpek Yolu Bilgi Evini hizmete açacağız. Üreten, bilgiye ulaşan ve paylaşan bir toplum olma yolunda sizin önderliğinize ihtiyacımız var." dedi.
Erzincan Üniversitesi Rektörü Sayın İlyas Çapoğlu ise, " Üniversitemize güvenle bakan, sahiplenen, başarılı olması için fedarkarca çalışan Kemahlılara teşekkür ediyorum.Hem okulda barınmaya yönelik yapılacak yeni fiziki alanlar hem de sosyal aktivite alanları Kemah'a ve üniversitemize katma değer sağlayacak.Ben ve ekibim sizlerle birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Yaptığımız her çalışmada Kemah kazanacak, Erzincan kazanacak ve Türkiye kazanacak." dedi.