Şehit polis dua ve gözyaşları ile toprağa verildi

Göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Abdullah Cem Seçer memleketi Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Altınçağ Beldesi'nde toprağa ve

Göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Abdullah Cem Seçer memleketi Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Altınçağ Beldesi'nde toprağa verildi.

Şehit polisin naaşı, baba evine getirildikten sonra Altınçağ kabristanlığında toprağa verildi.

Şehit polisin annesi emekli öğretmen Perihan Seçer, babası ahmet eşi Jale Seçer, 11 yaşındaki oğlu Ahmet, 6 yaşındaki kızı Sıla ve yakınları göz yaşlarını tutamadı.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Abdullah Cem Seçer'in Adana'ya göreve giderken Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Beyazevler mıntıkasında, Cumali G. (40) yönetimindeki 31 L 7660 plakalı TIR aşırı hız sonucu arkadan çarpması sonucu şehit olmuştu.

Cenaze törenine Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Hatay Emniyet Müdürü, Rağıp Kılıç, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, İlçe jandarma Bölük Komutanı J. Kd. Yzb. Mustafa Çömez, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yavuzyolcu, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali M. Celelettin Lekesiz Türk bayrağını baba Ahmet Seçer'e teslim ederken, "Allah metanetinizi arttırsın, Bu evlatlarımız ölmedi kalbimizdedir. Bu evladımızın da geride kalan 2 yavrusu bizlerin emanetidir." dedi. Baba Ahmet Seçer de "Bu Türk bayrağını 73 milyonun adına alıyorum, oğlumu başı dik olarak uğurluyorum. Çünkü ona bir haram lokma yedirmedim. Okuttum ve vatana polis yaptım. Kader böyleymiş biz de ondan geri kalanlarla teselli olacağız." şeklinde konuştu.