Galatasaray Gençlerbirliği maçına hazır

Süper Toto Süper Lig'in 16 haftasında Galatasaray, kendi sahasında Gençlerbirliği'ni konuk ediyor... Galatasaray- Gençlerbirliği maçının canlı anlatımını Beyaz Gazete'den takip edebilirsiniz... İşte Galatasaray- Gençlerbirliği maçının detayları...

Galatasaray Gençlerbirliği maçına hazır
Ali Sami Yen’deki son lig maçına çıkacak olan Galatasaray, Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Cimbom’un tek hedefi Avrupa devlerine cehennem olan stattaki son lig maçını kazanmak.

MAÇI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Türk Telekom Arena’nın inşaatının tamamlanmasıyla Ocak ayından itibaren maçlarını yeni stadında oynayacak olan G.Saray, Ali Sami Yen’e unutulmaz bir geceyle veda etmek istiyor. Spor Toto Süper Lig’de bu akşam oynayacağı Gençlerbirliği maçı ile Sami Yen’deki son lig maçına çıkacak Cimbom’da tek hedef galibiyet.

Büyük ilgi bekleniyor

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve taraftarı ile küskün olan Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa galiyibeti ile buzları eritir gibi olmuştu. Sahasındaki son lig maçında Avrupa devlerine bile cehennem olan Ali Sami Yen’e iyi bir sonuçla veda etmek isteyen G.Saray bu maça büyük önem veriyor. Maça taraftarın da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.