Beyoğlu'nda donmak üzere olan kimsesizlere polislerden yardım eli (Özel)

Beyoğlu'nda sokakta kalan kimsesiz ve yardıma muhtaç insanlar polis ekipleri tarafından toplanarak ambulansa teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından

Beyoğlu'nda sokakta kalan kimsesiz ve yardıma muhtaç insanlar polis ekipleri tarafından toplanarak ambulansa teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan bir şahıs Alibeyköy'de belediyenin spor salonuna götürüldü. İstanbul'da gece boyunca kimsesiz ve donmak üzere olan şahısların polis ekipleri ve zabıtaların işbirliği ile spor salonuna götürüleceği bildirildi.

Taksim Meydanı'nda metro istasyonuna giden merdivenlerde yaşama tutunmaya çalışan Levent Demir (50) vatandaşlar tarafından fark edildi. Kar yağışından korunmak için metronun merdivenlerine sığınan Demir'i polis ekipleri donmaktan kurtardı.

Geceyi merdivenlerin üzerinde geçirmeye çalışan şahıs polisler tarafından bulunduğu yerden alınarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kağıt mendil satarak geçimini sağlamaya çalıştığını söyleyen şahıs gidecek yeri olmadığı için merdiven altına sığındığını anlattı.

Ambulansa konulan şahısın Alibeyköy'de belediye tarafından yapılan bir spor salonuna götürüleceği öğrenildi.