Tbmm Başkanı Şahin: 'Abd'ye Rağmen O Bilgilerin İnternet Sitesinde Yayınlandığı Kanaatinde Değilim'

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Wikileaks adlı internet sitesinde yayınlanan ve tüm dünyayı sarsan bilgilerle ilgili olarak, "O bilgilerin internet sitesinde yayınlanmasının politik amaçlı olduğunu düşünüyorum

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Wikileaks adlı internet sitesinde yayınlanan ve tüm dünyayı sarsan bilgilerle ilgili olarak, "O bilgilerin internet sitesinde yayınlanmasının politik amaçlı olduğunu düşünüyorum. ABD'ye rağmen o bilgilerin internet sitesinde yayınlandığı kanaatini düşünmüyorum" dedi.
TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'yi Kızılay'daki makamında ziyaret etti. Şahin, burada gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Şahin, Wikileaks adlı internet sitesinde yayınlanan bilgilerle ilgili sorular üzerine, "O bilgilerin internet sitesinde yayınlanmasının politik amaçlı olduğunu düşünüyorum. ABD'ye rağmen o bilgilerin internet sitesinde yayınlandığı kanaatini düşünmüyorum" diye konuştu.
Şahin, bir gazetecinin Yüksek Askeri Şura'nın sona ermesi ve Cumhurbaşkanı Vekili olması nedeniyle kararı kendisinin onaylayıp onaylamayacağının sorulması üzerine, kendisine şu ana kadar gelen bir şey olmadığını söyledi.