Deniz Gökçe, Manisalı İşadamlarıyla Buluşuyor

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, (MTSO) Aralık ayı faaliyet programının ilk konuğu olarak Ekonomi Yazarı ve aynı zamanda uzun yıllar ünlü bir televizyon kanalında ekonomi programı yapan Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç Dr

Deniz Gökçe, Manisalı İşadamlarıyla Buluşuyor
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, (MTSO) Aralık ayı faaliyet programının ilk konuğu olarak Ekonomi Yazarı ve aynı zamanda uzun yıllar ünlü bir televizyon kanalında ekonomi programı yapan Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç Dr. Deniz Gökçe'yi ağırlayacak.
Manisa Anemon Otel'de, 8 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 14.00'de düzenlenecek olan panelde Doç. Dr. Deniz Gökçe, 2011 yılına yönelik Küresel Piyasalarla Türkiye ekonomisinin genel durum ve beklentilerini Manisalı işadamlarına anlatacak. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Odanın Aralık ayında da farklı konularda ve çeşitli konukların katılacağı seminerlere devam edileceğini belirterek, "Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. İçinde bulunduğumuz yılın kapanış verilerlilerine bağlı olarak önümüzdeki yıla dair planlamalarımızı yapmamız lazım. 2011 yılında küresel piyasalarda ve ülke ekonomimizde ne gibi gelişmeler yaşanabilir? Nelere hazırlıklı olmalıyız? İşletmemizde almamız gereken önlemler olabilir mi? 2011 iş dünyasında nasıl bir iz bırakacak? Arz ve talep denklemi nasıl kurulacak? Son trendler neler? gibi ve buna benzer bir çok sorunun cevabını alacağımız bir konuğu ağırlayacağız. 8 Aralık Çarşamba günü Deniz Gökçe bizlerle birlikte olacak. İşadamlarımızı ve konuyla ilgilenen tüm halkımızı bu panelimize davet ediyorum." dedi.