CHP İl Başkanı, partiden ihracını istediği ilçe başkanıyla basın toplantısı yaptı

CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, 1 ay önce 'kesin ihraç' talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Kepez İlçe Başkanı Alican Deveci ile ortak basın to

CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, 1 ay önce 'kesin ihraç' talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Kepez İlçe Başkanı Alican Deveci ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'ya geleceğini duyurmak için yapıldı.

CHP Kepez ilçe örgütü, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 76. yıl dönümü sebebiyle Selda Bağcan'ın da konser vereceği bir etkinlik düzenliyor. Kepez Belediyesi Kapalı Spor Salonu'ndaki etkinliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Selefi Deniz Baykal'ın iştirak etmeyeceği belirtilen etkinlik için Antalya'ya gelecek olan Kılıçdaroğlu aynı gün şehirden ayrılacak.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'ya gelişini duyurmak için CHP Kepez İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıyı CHP Kepez İlçe Başkanı Alican Deveci ile aralarında soğukluk olduğu iddia edilen CHP İl Başkanı Özer Ülken birlikte yaptı. Ülken ve Deveci, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 Aralık Pazar günkü programıyla ilgili bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından bir gazetecinin Alican Deveci'nin Özer Ülken tarafından geçen ay 'kesin ihraç' talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmesini hatırlatarak "Barıştınız mı?" diye sorması üzerine CHP İl Başkanı, partinin yetkili kurullarının verdiği karara her üyenin saygılı olması gerektiğini söylemekle yetindi. Disiplin kurulunun ihraç talebini kabul etmediği Alican Deveci ise CHP'nin önemli konularda bir dakika içinde kenetlenebildiğini savunarak, "59 saniyede bir araya geliriz." dedi.