Sındırgı Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi yeni aldığı son model donanımlı araçlar ile parkını güçlendirdi.

Sındırgı Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi
Sındırgı Belediyesi araç filosunu zenginleştirdi. Çalışkanlığıyla halkın takdirini kazanan Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul'un girişimiyle alınan toplam 6 araç belediyenin gücünü ikiye katladı. Sındırgı Belediyesi'ne, 2 adet çift kabinli transit, 2 adet kamyon, 1 adet exkavator, 1 adet traktör alınarak hizmete verildi. Yeni araç filosu için 11 Kasım'da açılış töreni düzenlenecek. Başkan Özgür Ertuğrul belediye hizmet binası önünde yapılacak törene tüm Sındırgılıları davet etti.

AÇILIŞI VALİ ARSLAN YAPACAK
Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul açılışı Balıkesir Valisi Yılmaz Aslan ile birlikte yapacaklarını açıkladı. Belediyenin araç ve ekipman gücünün yapacakları hizmetleri doğrudan etkilediğini kaydeden Başkan Ertuğrul, "Eski araçlarımız sık sık arıza yapıyor ve araç eksikliğimiz yüzünden hizmette bazı aksaklıklar yaşıyorduk. Aldığımız yeni araçlarla birlikte ilçemize, halkımıza daha çok ve daha iyi hizmetler vereceğiz" dedi.

YİNE YENİ ARAÇLAR SIRADA
"10 Numaralı İlin 10 Numaralı İlçesi" sloganı ile Sındırgı'da hizmet bayrağını daha ilerilere götüren Türkiye'nin en genç ve başarılı belediye başkanlarından olan Özgür Ertuğrul, yeni alınan araçların ardından yine yenilerinin sırada olduğunu bildirdi. Özgür Ertuğrul, 2 kamyon, 1 ekskavatör, 1 traktör ve 2 transit kamyonet aldıklarını, Aralık ayı sonunda da araç filosuna 1 greyder, 1 İtfaiye Aracı ve 1 adet mini yükleyici katacaklarını açıkladı.