Ak Parti'li Tanrıverdi: 'Türkiye'yi Harita Üzerinde Tanımayan Ülkeler, Şimdi Bizi Çok İyi Tanıyorlar'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Türkiye'yi harita üzerinde tanımayan ülkeler, şimdi bizi çok iyi tanıyorlar" dedi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde AK Parti Lokali'nde partililerle bir araya gelen Tanrıverdi, 12 Eylül referandumuna değindi. Tanrıverdi, referandumun Anayasa değişikliği için yapıldığını ve bunun sonucu olarak "evet" sonucunun ortaya çıktığını belirterek, "Bizler insanlarımızın mutlu olmasını istiyoruz" dedi.
Manisa'da susuz köylerinin bulunmadığını, suyu azalan köylere de takviye sondajların yapıldığını ifade eden Tanrıverdi, "Su demek hayat demektir. Suyun olmadığı yerde medeniyet de yoktur. Eskiden siyasiler köylere giderler su için söz verirlerdi. Ama bir türlü de yapmazlardı. Biz ise hemen yapmaktayız. Bu nedenle bizleri köylüler köylerine davet ediyorlar, su sevinçlerini bizimle yaşamak istiyorlar. Oysa eskilerini köylerine gelmelerini istemiyorlardı. Biz bunu başardık" ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin AK Parti döneminde büyük bir kabuk değiştirdiğini özellikle sağlık yönünde önemli ilerlemeler yapıldığını kaydeden Tanrıverdi, "Şimdi, hastanelerimiz modernleşti. Biz insanları seviyoruz. Ambulanslarımız tam donanımlı, bu yetmedi, hava helikopterleri ve uçaklarını devreye soktuk. Alaşehir'de 200 Yataklı dev bir hastane yapılmaya başlandı. Buradan çevreye sağlık hizmeti verecek" diye konuştu.
Türkiye'yi eskiden harita üzerinde gösteremeyen ülkelerin şimdi Türkiye'nin adını ve yerini çok iyi bildiklerini belirten Tanrıverdi, "Eskiden bizi tanımayanlar AK Parti iktidarının dürüst siyasetiyle tanımaya başladılar. Bu neden olmakta AK Parti'nin istikrarlı ve dürüst siyasetinden kaynaklanmaktadır" şeklinde konuştu.
Yapılacak genel seçimlerin ardından yerel seçimlerin geleceğini de hatırlatan Tanrıverdi, "Bakınız bu seçimleri iyi değerlendirelim. Sarıgöl'ü CHP'li, Alaşehir'i MHP'li belediye başkanları yönetmekte. Hiç bir hizmet veremiyorlar. Bu seçimlerde bu ilçeleri alacağız. Bizde AK Belediyecilik anlayışı var. Bizim belediye başkanlarının yönettiği yerlere bakın. Dünya ülkeleri, artık Türkiye'den bir kardeş şehir seçelim, oradaki hizmetleri ülkelerinde yapmak için sıraya giriyorlar. Bu önemli bir olaydır" dedi.
Toplantıya Manisa İl Genel Meclis Başkanı Dursun Ali Yıldız, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çimbil ile çok sayıda partili katıldı.