MHP Silifke'de istişare toplantısı düzenledi

MHP Mersin il teşkilatı, istişare toplantısının 12.'sini Silifke Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, topl

MHP Mersin il teşkilatı, istişare toplantısının 12.'sini Silifke Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, toplantının Silifke, Mersin ve Türkiye için hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat ise MHP'nin tek başına iktidara gelmek için çalıştığını belirterek, "Çalışmalarımızı 2011 yılındaki seçimlerde tek başına iktidara gelecek şekilde yapıyoruz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır da "Hepimizin tek hedefi var, o da MHP'yi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli liderliğinde tek başına iktidara taşımaktır." şeklinde konutu.

Türkiye'de işsizlik ve yoksulluğun arttığını iddia eden Şandır, "Anayasa değişikliği konusunda da MHP'nin söyledikleri doğru çıktı. BDP ile anayasa değişikliği konusunda kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmalar gün yüzüne çıkmaktadır. Yargı bağımsızlığı gün gün elden gitmektedir. Söylediğimiz gibi Anayasa değişikliği toplumun geçim sıkıntısı çeken ve işleri bozulan hiçbir kesimine olumlu katkı sağlamamıştır." dedi.

Toplantıya, MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Mersin milletvekilleri Akif Akkuş, Behiç Çelik, Kadir Ural, Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, Kadın Kolları Başkanı Fatma Akpınar, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Uzuncaburç Belediye Başkanı Muzaffer Memili, Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, Yeşilovacık Belediye Başkanı İhsan Küpük, Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner, İl Genel Meclis Üyeleri Yahya Yılmaz, Mustafa Göktaş ve Durmuş Ali Gölgeli, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.