Karaman'da Atatürk Fotoğrafları Sergisi

Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü tarafından, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Atatürk Fotoğrafları Sergisi açıldı.

Karaman'da Atatürk Fotoğrafları Sergisi
Çeşmeli Kilise'de açılan sergiye Karaman Vali Yardımcısı Latif Memiş, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Kalınsaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Fotoğraf sergisinin açılışında konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta, 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında müdürlük olarak farklı bir etkinlik yapmak istediklerini ifade ederek, Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü'nden bu sergiyi Karaman'a istediklerini söyledi. Orta, sergilenen Atatürk fotoğraflarının bir döneme ışık tuttuğunu ifade etti.
Daha sonra fotoğraf sergisi Vali Yardımcısı Latif Memiş tarafından açıldı. Atatürk fotoğrafları sergisinde 50 tane Atatürk fotoğrafı sergilenirken, serginin 14 Kasım 2010 tarihine kadar açık kalacağı bildirildi.