Başkan Vidinel'e eğitime katkılarından dolayı plaket verildi

Tokat'ın Zile ilçesinde okulların bakım ve onarımına katkıda bulunan Belediye Başkanı Lütfi Vidinel'e, öğrenci velileri ve okul idarecileri teşekkür p

Tokat'ın Zile ilçesinde okulların bakım ve onarımına katkıda bulunan Belediye Başkanı Lütfi Vidinel'e, öğrenci velileri ve okul idarecileri teşekkür plaketi verdi. Zile Belediyesi tarafından okullarının bahçesine parke ve çevre düzenlemesi yapılmasından dolayı, Belediye Başkanı Lütfi Vidinel'i makamında ziyaret eden Tansu Çiller İlköğretim Okul idarecileri ve veliler, okullarına ve mahallelerine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Başkan Lütfi Vidinel, "Bizler okulların bahçesine yapılması gerekenleri yaptık, Öğrencilerimiz her şeyin en iyisine layık, değişim ve gelişim çizgisinde mutlaka okullarımızın bakım, onarım ve değişim noktasında her şey yapılmalıdır. Bizler yerel yönetim olarak okullarımızın bahçelerinin yenilenmesini kendimize bir görev bildik. Allah nasip ederse ilkbahardan sonrada ihtiyacı olan diğer okullarımızın altyapı, bahçe ve çevre düzenlemelerini yapacağız." dedi.