Canlı bombanın ağabeyinden 'Artık barış dili konuşulsun' tepkisi

Taksim'de Çevik Kuvvet polislerine yönelik saldırıyı gerçekleştiren canlı bomba Vedat Acar'ın ağabeyi, Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen gazetecilere te

Taksim'de Çevik Kuvvet polislerine yönelik saldırıyı gerçekleştiren canlı bomba Vedat Acar'ın ağabeyi, Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen gazetecilere tepki gösterdi. Ağabey Acar, 'Artık barış dili konuşulsun.' diyerek basın patronlarının istediğini yapamadığını söyledi.

İşlemleri devam eden canlı bomba Vedat Acar'ın cenazesini almak için ağabeyi Abdullah Acar ve amcası Kayhan Acar sabah saatlerinde Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi. Kurum önünde bir müddet bekleyen Vedat Acar'ın yakınları daha sonra cenazeyi almak için içeri girdi.

Bir müddet sonra dışarı çıkan teröristin yakınları, kendilerini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi.

Ağabey Acar, " Medya patronlarının istediği olmadı. Artık yeter. Kendi dilimizi konuşamıyoruz. Çocuğumuza nüfus kağıdı alamıyoruz. Kardeşimin cenazesini vermiyorlar. Artık barış dili konuşulsun." dedi.

Vedat Acar'ın yakınları daha sonra yoldan geçen bir taksiye binerek Adli Tıp Kurumu'ndan ayrıldı.