Kılıçdaroğlu'nun arkasındayız

CHP İstanbul İl Teşkilatı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu'nun arkasındayız
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve eski Genel Sekreter Önder Sav arasında sular bir türlü durulmuyor. Parti içerisindeki iki başlı yönetimin ardından il teşkilatları da saflarını belli etmeye başaldı. İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek mesajı verildi.

CHP İstanbul İl Genel Sekreteri Bülent Kerimoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve yeni kadroyu desteklediklerini bir basın toplantısıyla açıkladı. Toplantıya İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek’in katılmaması dikkat çekti. Kerimoğlu, Berhan Şimşek ile ilgili bir soruya ‘Sayın Berhan Şimşek kendi kişisel tutum ve inisiyatifini ifade etmiştir” sözleriyle yanıt verdi.

İşte genel sekreter Kerimoğlu’nun açıklamaları:

İstanbul İl Yönetiminde bulunan 13 arkadaşımızla, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Kağıthane, Küçükçekmece, Kartal, Sultangazi, Sultanbeyli, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu ilçe başkanlarımızla birlikte ve İstanbul örgütünün her kademesinde görev yapana arkadaşlarımızla Kemal Kılıçdaroğlu’na olan destek ve inancımızı ifade ediyoruz.

Halkımız ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullarda CHP’nin tarihi görevini yerine getirmesini beklemektedir.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni yönetimine olan tam desteğimizi bir kez daha kararlı bir şekilde ifade ediyoruz.

BERHAN ŞİMŞEK KATILMADI

Sayın Berhan Şimşek kendi kişisel tutum ve inisiyatifini ifade etmiştir. Bundan sonra kırgınlık ve küskünlük olmadan yola devam edeceğiz.

Biz tavrımızı çok net ortaya koyduk. Hepimiz CHP’liyiz. Partimizde bir ayrılık yoktur. Sayın Genel Başkan ve yeni yönetime olan inancımızı ifade ettik.

Hepimiz CHP’nin bir neferiyiz. Siyasi mücadelemize devam edeceğiz. Yarından sonra ufak tefek kırgınlıkları telafi ederek yola devam edeceğiz ama birkaç arkadaşımızın fikir ayrılığı var.

CHP'Lİ GENÇLERDEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK

Yurdun değişik yerlerinden geldikleri belirtilen CHP'li gençler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için sabah saatlerinden itibaren genel merkez önünde toplandı.

Grup adına konuşan CHP İzmir Gençlik Kolları üyesi olduğu belirtilen İnanç Yıldız, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen partili gençlerin CHP önünde buluştuklarını, kendilerine katılamayan çok sayıda gencin de olduğunu söyledi.

Uzun zamandır parti içinde değişim ve sıçrama beklediklerini dile getiren Yıldız, özgür iradeleri ile karar veren gençlerin Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaları büyük bir heyecanla izlediğini söyledi. Yıldız, ''Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun 'Ben gücümü halktan alıyorum' sözlerinin arkasında durmak, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'na desteğimizi, inancımızı göstermek için burada bir aradayız'' dedi.

Yıldız, Kılıçdaroğlu'nun vizyonu ve misyonuna sahip çıktıklarını belirterek ''iktidar yürüyüşünde yanında yer aldıklarını'' söyledi.

Gençler açıklamanın ardından sloganlarla Kılıçdaroğlu'na desteklerini ifade ettiler.


SAV'A İNCE GÖNDERME


ACI DUYUYORUM


İBRE KİMDEN YANA


SORUNLARI ÇÖZEMEZSEK KURULTAYA GİDERİZ

KIRGINLIKLARI UNUTALIM

BÜTÜN ODALAR BİZİM

ŞOK İDDİA: CHP KAPATILABİLİR!

ÖNDER SAV'IN KONUŞMASININ TAMAMI - VİDEO

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN KONUŞMASININ TAMAMI-VİDEO

SAV, KILIÇDAROĞLU'NUN GAZABINA UĞRADI

ÖNDER SAV: KILIÇDAROĞLU DİSİPLİN SUÇU İŞLEDİ

CHP'DE KILIÇLAR ÇEKİLDİ

CHP GENEL MERKEZİ'NDE KAVGA