Chp Lideri Kılıçdaroğlu, Meclis'te Vekillerin Nabzını Tuttu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te milletvekilleriyle görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te milletvekilleriyle görüştü. Kılıçdaroğlu, görüşmelerin sonunda, "Onların nabzını tutmak istedim, bir bakayım ne düşünüyorlar diye" değerlendirmesini yaptı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'teki makamında CHP milletvekilleriyle biraraya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Kılıçdaroğlu, 3 saat boyunca yaklaşık 35 milletvekilleriyle biraraya geldi. Kılıçdaroğlu, eski CHP'liler Mehmet Moğultay ve Hüseyin Bayındır gibi isimleri de kabul ederek görüşlerini aldı. Kılıçdardoğlu'yla görüşen isimler arasında Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve eski Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Selvi de yer aldı. Grup Başkanvekili Kemal Anadol ise görüşmeye gelmedi.
Görüşmeden ayrılan milletvekilleri, Kılıçdaroğlu'nun kendilerine gelinen noktayla ilgili perde arkasını anlattığını ve 'Bir de benden dinleyin' diyerek yaşananları aktardığını söyledi. CHP milletvekilleri, Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki sürece ilişkin görüşlerini aldığını da belirtti.
Milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ardından Meclis'ten ayrılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, gazetecilerin soruları üzerine görüşmelerin gayet güzel geçtiğini ifade etti. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, CHP'nin yeni yönetim listesini onayladığının hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, "Hukukun gereği yapılmış demek ki" dedi.
Kılıçdaroğlu, 'Görüşmeler sizin davetiniz üzerine mi gerçekleşti' sorusuna, "Evet. Onların nabzını tutmak istedim, bir bakayım ne düşünüyorlar diye" karşılığını verdi. 'Görüşmeler yarın devam edecek mi' sorusu üzerine ise Kılıçdaroğlu, "Bugün Parti Meclisiyle... Sonra devam edeceğiz tekrar" diye konuştu.