Armutalan Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı

Marmaris'e bağlı Armutalan Belde Belediye Meclis Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Muhammet Ünlü başkanlığında yapıldı.

Armutalan Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı
Gündemin ilk maddesi olarak; Armutalan Belediyesi 2011 Mali Yılı Bütçesi ve bağlı cetveller ile izleyen iki yıl olan 2012 ve 2013 Mali Yıllarına ait gelir ve gider bütçe tahmin cetvellerinin Bütçe Komisyonuna havale edilmesi görüşülerek kabul edildi.
Gündemin 2. maddesi; 2011 Mali yılında uygulanacak 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu'na göre vergi ve harç tarifelerinin Bütçe Komisyonuna havale edilmesi görüşülerek kabul edildi.
Gündemin 3. maddesi; Kanunlarda Vergi, resim, harç ve katılma payı konusu yapılmayan ve ilgililerin isteğine bağlı hizmetler için 2011 mali yılında uygulanacak ücret tarifelerinin Bütçe Komisyonuna havale edilmesi görüşülerek kabul edildi.
Gündemin 4. maddesi; 14 pafta 4396 parsele şüyulu olan 14 Pafta 4413 parseldeki 6.21 m2.lik taşınmazın satışı görüşülerek kabul edildi.
Gündemin 5. maddesi; Hasan Sarı'ya ait Bakacak Mevkiinde pafta 6 parsel 3048 ve 3049'da kayıtlı taşınmazlara ait imar plan değişiklik talebinin görüşülmesi yapılarak, İmar Komisyonuna havale edildi.
Gündemin 6. Maddesi; 48 S 1563 plakalı Aydın Recep Aktekin ve 48 S 1631 plakalı Saniye AK isimli servis aracı sahiplerinin güzergah izin belgesi taleplerinin görüşülmesi yapılıp, güzergahlar verildi.
Gündem dışı ilk olarak; Kent Konseyi Yönetmeliğinin hazırlanması için Kent konseyi Komisyonunun çalışma yapması kararlaştırıldı. Gündem dışı ikinci olarak; Arşiv Yönetmeliği oluşturulması için komisyon oluşturulup çalışma yapması kararlaştırıldı. Komisyon üyeliklerine Zeki Danışman, Hüsnü Baysal ve Nihan Arıcı seçildi.
Toplantı sonunda Başkan Muhammet Ünlü, katılımcı Meclis Üyelerine teşekkür ederek, Kasım ayı ikinci oturumunun 08 Kasım 2010 tarihinde saat 10.00 da yapılacağını belirterek oturumu kapattı.