Dp Düzce İl Kongresi Yapıldı

Demokrat Parti (DP) Düzce il Kongresinde mevcut başkan Zekeriya Korkmaz yeniden başkan seçildi.

Dp Düzce İl Kongresi Yapıldı
Düzce'de DP'de seçim maratonu il kongresi ile tamamlandı. Konak Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongreye DYP eski Milletvekili Nemci Hoşver, DP Genel İdare Kurul Üyesi Erkan Seçkin ve partililer katıldı.
Kongrede bir konuşma yapan mevcut Başkan Zekeriya Korkmaz, katılan ve destek olan herkese teşekkür etti.
DYP eski Milletvekili Nemci Hoşver, tabanın beklentisinin partinin başına Tunsu Çiller'in gelmesi olduğunu belirterek "Acaba Tansu Çiller gelir mi? Herkesin sorusu bu yönde" dedi.
Hoşver, bundan sonra siyasette amacının gençlere bilgi ve tecrübeleriyle yön vermek olduğunu söyledi.
Kendisinin başka bir partiye gitmeyeceğini söyleyen Nemci Hoşver "Biz bu davanın insanıyız ve bu davanın içinde olacağız. Geçmişte biz vardık gelecekte de biz olacağız" şeklinde konuştu.
Hoşver'in konuşmasının ardından konuşan Genel İdare Kurul Üyesi Seçkin, AK Parti Düzce Milletvekillerine göndermede bulunarak "Düzce'de 3 vekilimiz var ama birbirlerinden haberi yok. Kendi çekişmeleri yüzünden Düzce'yi unutmuş durumdalar. Düzce'ye de kazandırmış oldukları tartışılır" ifadelerinde bulundu.
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Zekeriya Korkmaz yeniden DP Düzce il Başkanı seçildi.
Zekeriya Korkmaz başkanlığında oluşan İl Yönetim Listesinde; Ömer Raşit İçingir, Tuncay Şahin, Şaban Yılmaz, Sevil Barutçuoğlu, Fatma Arslan, İhsan Doğanay, Tarık Türkseven, Ali Can Gümüş, Selim Cıba, Coşkun Bakan, Özcan Çakmakçı, Alper Tüfekçi, Nazmi Şengül, Osman Gündoğdu, Hüseyin Atik, Hüseyin Fırat, Ergün Zafer, Yusuf Kadıoğlu, Erdoğan Karsloğlu, Mensur Yüksel, Keramettin Beşer, Metin Kapoğlu, Ömer Demirtaş, Ünal Aydoğdu, Mustafa Durdu, Mustafa Topal, Berat Cıba ve Nuh Yüksel yer aldı.
Disiplin Kurulu Listesinde ise; Şadi Gül, Kadir Sert, Gülay Önal, Hatice Akgün, İsa Akdemir, Recep Karadeniz, Önder Savaş, Işın Bayraktarbaşı, Cahit Üstüner, Fatih Yıldırım ve Ferhat Çubukçu yer aldı.
Büyük Kongre delegeleri ise; Zekeriya Korkmaz, Ömer Raşit İçingir, Tuncay Şahin, Mehmet Karslıoğlu, Cafer Kaba, Ahmet Çekiç ve İsmail Baklacı yer aldı.